KLANTENSERVICE

 • VERZENDEN & LEVERING

  Om een goede levering te kunnen garanderen werken we met Bpost & DHL als koerier dienst.
  Nu met ons automatisch systeem kan je effencienter te werk.

   

   

 • PRIVACY & VEILIGHEID

privacy en veiligheid

Body2fit.be respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Body2fit.be zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

 

 • RETOUR & GARANTIE

Retour en garantieBij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende zeven werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Op het moment van opening van de eerste gebruikersgarantie van het product vervalt het herroepingsrecht. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.


Adres om te retouren:

Body2fit.be
Mussestraat 16
8553 Otegem
België
 

 

 • BESTELLEN

  Bestellen 

  Een stap bij stap procedure leidt u door het bestel proces.
  Met een account kan je uw bestellingen opvolgen.
  Uw oude bestellingen vinden en opnieuw bestellen.

   

 • BETALEN, PRIJZEN & PROMOTIES

  Promoties Je kan bij ons veilig betalen via overschrijving, PayPal, Visa, Meastro
  Om te betalen met bankaarten, maken wij ook gebruik van PayPal als betal terminal.
  Via PayPal kan je betalen met een account of zonder account.
  Zonder PayPal account kan je veilig betalen met Visa, Bankaart 
   
    • BESTELLINGEN BEKIJKEN

  Bestellingen Met een account kan je uw bestellingen opvolgen.
  Zo kan je de status van uw bestelling opvolgen. 

   
   


 • UPDATING ACCOUNT INFORMATIE

  Account informatie Je kan zelf uw account gegevens veranderen, adressen toevoegen enz..

Geef een reactie

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.