Sale
,

Performance Fat release plus

25.90 20.90

PERFORMANCE Fat Releaser Plus is een interessant supplement voor de sporter die zijn vetpercentage wil verlagen.

Beschrijving

PERFORMANCE Fat Releaser helpt namelijk om vetten te gebruiken als energiebron tijdens de training. Het resultaat is tweevoudig: enerzijds heb je tijdens de training meer energie om beter te trainen. Anderzijds vermindert het vetpercentage, waardoor je beter presteert.

Choline en Inositol helpen bij de omzetting van het opgeslagen vet in vetzuren. Deze vetzuren worden opgenomen in de bloedstroom en worden getransporteerd naar de spiercellen.

L-Carnitine verzekert het transport van de vetzuren doorheen de wand van de mitochondriën waar ze worden verbrand en omgezet in energie. Methionine is belangrijk bij de opbouw van spiereiwit en helpt L-Carnitine bij het transport van vetzuren.

Lysine bevordert de groeihormoonproductie en zorgt voor een goede spieren vetverhouding. Lecithine ondersteunt de vetstofwisseling en stimuleert de stofwisseling. Lecithine wordt afgebroken tot Choline.

Vitamine B6 bevordert een goede opname in het lichaam.

PERFORMANCE Fat Releaser Plus bevat geen stimulerende of opwekkende stoffen en is bij deze geschikt voor iedereen die geen cafeïne of guarana wil gebruiken.

Deze combinatie is uitermate geschikt voor atleten die vetverlies willen bevorderen zonder energietekort.

Body2fit Online Webshop in Sportvoeding