In prijs verlaagd! Performance Nutribar Bekijk groter

Performance Nutribar

Nieuw product

Eiwitrepen zijn ideaal voor sportievelingen en atleten die op zoek zijn naar een gemakkelijk tussendoortje om de uitputting tegen te gaan bij fysieke inspanningen of om opkomende honger te stillen.

Meer details

€ 54,15

-5%

€ 57,00

Meer informatie

Smaak: Pinda. 
Verpakking: Display per smaak bevat 30 repen.
AllergenenPinda: Bevat melk (lactose), pindanoten, soja, gluten, eieren of afgeleiden daarvan. Kan sporen bevatten van mosterd en sesamzaad.

Eiwitten spelen een belangrijke rol in de aanmaak van aminozuren die de groei bevorderen en noodzakelijk zijn om lichaamsweefsels te herstellen. De combinatie met glucosesiroop levert u ongetwijfeld een dosis nieuwe energie! Eiwitrepen zijn ideaal voor sportievelingen en atleten die op zoek zijn naar een gemakkelijk tussendoortje om de uitputting tegen te gaan bij fysieke inspanningen of om opkomende honger te stillen.

De Nutribar bevat 3 soorten kwalitatieve eiwitten en is daardoor zeer aantrekkelijk voor atleten die hun eiwitinname sterk controleren. De glucosesiroop zorgt ervoor dat je de training kan afwerken zonder daling van de glycogeenvoorraden. Een lekker en gezond tussendoortje!


Reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Andere producten in dezelfde categorie