Merken Er zijn 13 merken

Toont 1 - 13 van de 13 items
 • First Class Nutrition

  Sinds de introductie van First Class Nutrition in 2003, is het steeds onze bedoeling geweest innovatieve producten te ontwikkelen die inspelen op de specifieke behoeften van sporters. We gaan verder waar andere merken ophouden en ontwikkelen uiterst efficiënte voedingssuplementen die aan de hoogste Europese anti-dopingmaatstaven voldoen.

 • GOT7 Nutrition

  Dat fitheid en lekker eten niet door één deur zouden kunnen wordt door een blik naar het assortiment van GOT7 Nutrition ontkracht.


  Er zijn hartige proteïne chips, proteïne flips, soja-proteïne nachos met nacho dip of artikelen met chocolade zoals de Bahia Bar, Brasileiro of Copa. Als je een proteïnereep zoekt die rijk is aan voedingsvezels, ben je bij de Cora Bar aan het juiste adres.
  Onderweg of thuis op de bank – de GOT7 producten komen altijd van pas. 
 • LIFE SOLUTIONS Afslankkoffie

  Afslankkoffie BNLX slimmers Green Coffee.

   

 • Marc Inbane

  MARC INBANE natural tanning spray merk

 • Maximize

  Het productgamma van Maximize is gemaakt met de beste ingrediënten beschikbaar op de markt. Door het samenwerken met productiehuizen die onder GMP norm werken of ISO 9001 gecertificeerd zijn, zijn we in staat U de beste supplementen op de markt aan te bieden. Dit impliceert dat elk supplement van het Maximize gamma zorgvuldig gecontroleerd is voor het aan de consument verkocht wordt.

 • Performance Nutrition

  Reeds geruime tijd is er de trend merkbaar dat mensen meer bezig zijn met hun gezondheid. Er wordt intensiever aan sport gedaan en de levenskwaliteit staat hoog op de agenda.

  Het belang van onze dagelijkse voeding wordt vaak onderstreept, maar toch hebben veel mensen vragen en problemen die vaak niet beantwoord worden. Wetenschappelijk onderzoek naar voeding en supplementen evolueert erg snel.
  Nutrico NV besteedt dan ook enorm veel tijd aan ontwikkeling van nieuwe producten en onderzoek naar nieuwe ingrediënten. De relatie tussen voeding en voedingssupplementen wordt steeds vaker aanvaard als een noodzakelijke combinatie.

  Om een breed publiek van sporters aan te spreken, zowel professionals als recreanten, zijn de producten van Nutrico ondergebracht in 2 segmenten, elk met een aangepaste receptuur, look en subbranding.

  De topproducten van het ‘Performance’ gamma worden in de markt gezet als ‘Nutrition for Athletes’, met een zwarte look. De oorspronkelijke doelgroep, de bodybuilders, blijft erg belangrijk, maar Nutrico wil alle professionele sporters, zoals onder andere voetballers, wielrenners en duursporters, bedienen.
  Nutrico bereikt het toenemend aantal recreatieve sporters met de ‘Performance’-producten die in een blauwe verpakking als ‘Sports Nutrition’ hun weg naar de markt vinden. Joggers, fietsers, fitnessers en alle anderen die actief met hun lichaam bezig zijn, kunnen in de fitnesscenters, dieet- en natuurvoedingswinkels en zelfs bij de apotheek terecht voor aangepaste voedingssupplementen en aanverwante producten van ‘Performance’. 

  Het Performance gamma bevat producten voor talrijke doelstellingen zoals: afslanken, meer uithouding, een betere recuperatie, gewicht toenemen en de kracht verhogen.

  De Performance™ voedingssupplementen worden bereid uit grondstoffen en ingrediënten van uitgelezen kwaliteit. “Quality is our Priority” betekent dat elke claim over de effectiviteit van elk product 100% waarheidsgetrouw is. Daarnaast zijn de Performance producten ook 100% veilig, alle producten van Nutrico dragen een officieel en verifieerbaar notificatienummer!

 • PVL Nutrients Mutant

  Mutant een merk van PVL wordt geproduceerd in onze federaal geïnspecteerde GMP gelicentieerde faciliteit. Het GMP protocol wordt gebruikt in voeding, de farmaceutische en medische industrie. Dit garandeert de beste kwaliteit, zuiverheid en veiligheid in iedere batch.

 • SANAS

  Belgisch merk in voedingssupplementen en sportvoeding opgericht in 1985.
  Geproduceerd door apothekers. 

   

 • Sci-MX Nutrition

  Sci-MX Nutrition

  Sci-MX Nutrition baseert zich op pure wetenschap om haar klanten de ultieme voedingssupplementen aan te bieden ! Omgeven door verschillende wereldtoppers in de sport heeft Sci-MX Nutrition een topmerk op de markt gebracht ! Sci-MX biedt een volledig en genotificieerd gamma aan !

 • Sportimax

  Het productgamma van Sportimax® is gemaakt met de beste ingrediënten beschikbaar op de markt. Door het samenwerken met gerenommeerde bedrijven die onder GMP norm werken of ISO 9001 gecertificeerd zijn, zijn we in staat U de beste kwaliteit op de markt aan te bieden

 • SynTech

  SynTech™ gebruikt alleen kwaliteitsingrediënten in de volledige werkzame doseringen zoals die wetenschappelijk zijn bewezen.

Toont 1 - 13 van de 13 items