Overzicht van producten van fabrikant Performance Nutrition

Reeds geruime tijd is er de trend merkbaar dat mensen meer bezig zijn met hun gezondheid. Er wordt intensiever aan sport gedaan en de levenskwaliteit staat hoog op de agenda.

Het belang van onze dagelijkse voeding wordt vaak onderstreept, maar toch hebben veel mensen vragen en problemen die vaak niet beantwoord worden. Wetenschappelijk onderzoek naar voeding en supplementen evolueert erg snel.
Nutrico NV besteedt dan ook enorm veel tijd aan ontwikkeling van nieuwe producten en onderzoek naar nieuwe ingrediënten. De relatie tussen voeding en voedingssupplementen wordt steeds vaker aanvaard als een noodzakelijke combinatie.

Om een breed publiek van sporters aan te spreken, zowel professionals als recreanten, zijn de producten van Nutrico ondergebracht in 2 segmenten, elk met een aangepaste receptuur, look en subbranding.

De topproducten van het ‘Performance’ gamma worden in de markt gezet als ‘Nutrition for Athletes’, met een zwarte look. De oorspronkelijke doelgroep, de bodybuilders, blijft erg belangrijk, maar Nutrico wil alle professionele sporters, zoals onder andere voetballers, wielrenners en duursporters, bedienen.
Nutrico bereikt het toenemend aantal recreatieve sporters met de ‘Performance’-producten die in een blauwe verpakking als ‘Sports Nutrition’ hun weg naar de markt vinden. Joggers, fietsers, fitnessers en alle anderen die actief met hun lichaam bezig zijn, kunnen in de fitnesscenters, dieet- en natuurvoedingswinkels en zelfs bij de apotheek terecht voor aangepaste voedingssupplementen en aanverwante producten van ‘Performance’. 

Het Performance gamma bevat producten voor talrijke doelstellingen zoals: afslanken, meer uithouding, een betere recuperatie, gewicht toenemen en de kracht verhogen.

De Performance™ voedingssupplementen worden bereid uit grondstoffen en ingrediënten van uitgelezen kwaliteit. “Quality is our Priority” betekent dat elke claim over de effectiviteit van elk product 100% waarheidsgetrouw is. Daarnaast zijn de Performance producten ook 100% veilig, alle producten van Nutrico dragen een officieel en verifieerbaar notificatienummer!

Toont 1 - 31 van de 31 items
Toont 1 - 31 van de 31 items