,

First Class Create 200 Caps

SKU: Nut 1096/26

37.80

CREATE is een krachtige combinatie van synergetisch samenwerkende NO boosters,dubbel gebufferde creatine en energieondersteunende ingrediënten.

Beschrijving

CREATE

CREATE is een krachtige combinatie van synergetisch samenwerkende NO boosters,dubbel gebufferde creatine en energieondersteunende ingrediënten.

CREATE bevat Crea-Trona®, dit is een nieuwe soort van dubbel gebufferde van min. 94 % Creapure®.

CREATE bevat bovendien Citrulline Malaat die zorgt voor meer energie door ATP verhoging, de citruline helpt bij de afbraak van melkzuur en ammoniak in de spieren. Hierdoor kan je langer en harder trainen.

De Citrulline Malaat in CREATE stimuleert bovendien de stikstofproductie (NO) welke ervoor zorgt  dat er een betere doorbloeding en meer pomp in de spieren komt.

CREATE leidt tot een verhoging van de ATP-productie en een verbeterd herstel van het phospocreatine( een reserve van hoog-energetische fosfaten in spieren).

De werking van create zorgt voor meer kracht en energie tijdens de training, het aanvullen van ATP na de training heeft een positieve uitwerking op het herstel.

Bij het gebruik van CREATE zal je dus minder last hebben van vermoeidheid en harder en langer kunnen trainen.

CREATE is zowel geschikt voor kracht- als duursporters. die zorgt voor een merkelijke verhoging van de explosieve kracht, meer ATP productie en een beter vermogen om spiermassa aan te maken.

facts

    * Stimuleert de N.O. productie

    * Verminderd melkzuur en ammoniak

    * Toename van ATP en phosphocreatine

    * Meer kracht en uithoudingsvermogen

    * Meer volume van de spieren

 

CREATE is het ideale product voor meer kracht, spierpomp,trainingsintensiteit en herstel.

Gebruik: Neem 3 caps voor de training of inspanning. Met een maximum van 6 caps per dag. 
In te nemen met 150 ml fruitsap.  

Body2fit Online Webshop in Sportvoeding