, , ,

First Class Day en Night PRO 88 proteïne

SKU: Nut 1096/25

36.2974.48

Night & Day bevat isolaten die vanwege de snelle opname zeer geschikt zijn voor het ontbijt en je trainingen te nemen.
Lekkere smaak.

 

Wissen

Beschrijving

NIGHT AND DAY, DE BESTE PROTEÏNES OP ELK TIJDSTIP!

P88 Night & Day bevat een optimale combinatie van geselecteerde  proteïnes, voor spieropbouw en tegen spierafbraak . De hoogwaardige eiwitbronnen in night and day zijn voor elk tijdstip; ‘s ochtends, voor- en na de training en voor het slapengaan. Night and day zorgt voor een constante positieve stikstof balans waardoor proteine opname strek verhoogt. Night&Day is een combinatie van verschillende soorten eiwitten. Night&Day geeft je lichaam een geleidelijke afgifte van aminozuren en is daardoor uitstekend geschikt om op elk tijdstip van de dag te nemen. ‘s ochtends, voor- en na de training en voor het slapengaan

Night&Day is speciaal ontwikkeld om gedurende de dag je eiwitbehoefte aan te vullen. Deze speciale samenstelling van maar liefst 6 soorten proteïne die  zorgen voor een snelle, middellange en lange afgifte van aminozuren aan het lichaam. Het unieke van de aminozuren in Night & Day is dat ze geleidelijk worden afgegeven en dat deze volledig door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Night&Day bevat isolaten die vanwege de snelle opname zeer geschikt zijn voor het ontbijt en je trainingen te nemen

Night&Day heeft ook voor het slapengaan een proteïne voorzien met zeer trage afgifte en zal je lichaam gedurende 8 uur voorzien van eiwitten. De hele nacht krijgen je spieren dan langzaam de voedingstoffen die het nodig heeft. Spierafbraak tijdens de nacht is vanaf nu  verleden tijd.

Faqs:

6 soorten proteïne

Bevat 80g aan hoogwaardige aminozuren

Ideaal voor elk moment van de dag

Geleidelijke afgifte van aminozuren aan het lichaam

Heerlijke smaken

Geweldig om te nemen voor het slapen gaan

De ideale proteïne voor in een eiwitdieet

Extra informatie

Eenheid

800gr, 2Kg

Smaak

Vanille, Choco, Banaan

Body2fit Online Webshop in Sportvoeding