First class Magnetude Explosive Gains

37.9569.95

The ultime mass gainer op de markt bevat de ideale verhouding tussen zeer kwalitatieve proteïnen enerzijds en hoogst geselecteerde koolhydraten anderzijds.

Wissen

Beschrijving

MAGNETUDE XGAINS” bevat de ideale verhouding tussen zeer kwalitatieve proteïnen enerzijds en hoogst geselecteerde koolhydraten anderzijds. De aanwezigheid van al deze bestanddelen zorgt voor een snelle gewichtstoename en garandeert een maximale spiermassa opbouw.

De koolhydraten van de MAGNETUDE XGAINS zijn van een zeer lage glycemische waarde (Waxy maize), ze zorgen dan ook voor een constante en langdurige toevoer van voedingsstoffen naar de spiercellen.

De unieke eiwit-formule van Whey isolate, concentraat en diverse caseïnaten garanderen een snelle en maximale opbouw van spiermassa. Elke portie werd in het lab reeds voorzien van “enzymatische-hydrolyse”,dit resulteert in de beste opname en biologische beschikbaarheid voor het lichaam.

Bovendien bevat MAGNETUDE XGAINS zeer hoge BCAA’s niveaus (Chain Amino Acids) alsook Creatrona en MCT olie. MAGNETUDE XGAINS is een uitstekende bron van extra spierbrandstof die het lichaam tijdens intensieve training zal aanspreken. De kwalitatieve caloriën zijn ontworpen voor iedere doelbewuste en professionele trainer in de duursport.

Gebruik: Neem 2 tot 3 maal per dag 100g in 500ml water of melk

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
J.G.
gainer

Lekker smaak en goed te mengen.
Snel geleverd met goodies.

S
S.C.
keiharde spieren

Een tijd geleden overgestapt van Mutant naar Magnetude. En dit met volle tevredenheid.
Wauw zo lekker en niet zwaar. Ook een boost in mijn spiergroei.

L
L.B.
Bigger stronger

De must om bigger te komen.

T
T.v.
Wat een goede massgainer

4Kg aangekomen in spiermassa.
Prachtig product aan een scherpe prijs.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.