Scitec Nutriton Zero Sugar/Zero Fat Isogreat 2300 gram

69.90

Een heerlijke eiwitisolaat shake zonder suiker.

Wissen

Beschrijving

Een (h)eerlijke eiwitisolaat shake

Eiwitten zijn de bouwstenen van onze spieren en helpen je spiermassa te behouden en te vergroten. Zero Sugar/Zero Fat Isogreat van Scitec bestaat uit whey-eiwit isolaat. Dit zijn eiwitten die een extra bewerking hebben ondergaan. Deze extra bewerking gaat echter niet ten koste van de eiwitsynthese in de spieren maar zorgt er wel voor dat het makkelijker te verteren is en makkelijker door het lichaam wordt opgenomen. Zero Sugar/Zero Fat Isogreat heeft een eerlijk hoog percentage aan eiwitten. Omdat eiwitisoloaat weinig of geen melksuiker bevat, is dit product ook interessant voor mensen met lactose-intolerantie. Eiwitisolate zorgt voor een snellere insulinerespons en onderhoudt ook de botten onder normale omstandigheden.

Combinatie van filtertechnieken zorgen voor en zeer goede kwaliteit

Vaak wordt genegeerd dat het vochtgehalte van ongeveer 5% van nature aanwezig is in eiwitpoeders en wordt het percentage vaak 5% hoger aangeduid dan daadwerkelijk het geval is. Dit is niet het geval bij Zero Sugar/Zero Fat Isogreat van Scitec Nutrition! Deze is wei-eiwit isolaat is van zeer hoge kwaliteit en is verwerkt met een lage druk en lage temperatuur combinatie van cross-flow ultrafiltratie en microfiltratietechnieken. Hierdoor zijn alle cruciale aminozuren en biologisch actieve eiwitmicro’s in stand gebleven en bestaat deze uit echt 90% geconcentreerd wei-eiwitisolaat. Bovendien bevat Isogreat geen vet, geen koolhydraten (suikers) en geen lactose.

Hoe gebruiken?

Gebruik 1 portie (22 g) met 250 ml vloeistof om een __shake te maken. De shake kan meerdere malen per dag worden gedronken.

Belangrijk: Buiten bereik van kinderen houden! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan.

Extra informatie

Smaak

Vanilla, Chocolade, Chocolade/Hazelnut, Chocolade/Coconut, Caramel, Cappuccino, Banana, Stawberry/White Chocolate, Vanilla Berry, Strawberry

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
K.k.
smaak

Lekkere smaak zonder suiker.
Mengt goed. Snel geleverd.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.