Creatine Monohydrate Syntech Bekijk groter

Creatine Monohydrate Syntech

Nieuw product

Creatine verhoogt de fysieke prestatie bij opeenvolgende spurts van korte, high intensity oefeningen.  Daarom is het geschikt voor fitness, body building, martial arts, sprinters en andere explosieve sporten. Ook cyclisten en voetballer moet versnellen en gebruiken het ATP energie system tijdens hun sport.

Meer details

€ 16,90

Meer informatie

Hoe werkt Creatine?

Creatine is een lichaamseigen stof die zich in elke menselijke cel bevindt. Het functioneert als een energie opslagplaats. In het lichaam wordt creatine gesynthetiseerd uit de aminozuren glycine, arginine en methionine.

Alle lichaamscellen gebruiken adenosine trifosfaat (ATP) als energiebron. Wanneer een cel energie nodig heeft, wordt er één fosfaat van ATP gesplitst. Bij dit proces komt energie vrij en zet de “high-energy” ATP om in “low-energy” adenosine difosfaat (ADP). Het fosfaat dat gesplitst werd, verbindt zich met creatine waardoor er creatinefosfaat (CP) ontstaat.  Creatinefosfaat geeft het fosfaat weer vrij aan de ADP, en dit proces “laadt” de ADP weer “op”, waardoor het weer ATP wordt. Dus met behulp van de energie opslagplaats creatinefosfaat, is het mogelijk om continue ATP te regenereren. Creatinefosfaat niveaus en de regeneratie van ATP spelen een sleutelrol wanneer het lichaam intensieve en herhalende inspanningen moet leveren.

 De sleutelingrediënten per serving

  • 5g Creatine Monohydraat

Gebruik:

1 serving = meng 1 maatschep (5g) met 250ml water.

Laad fase: neem 4 servings per dag gedurende de eerste 5 dagen.
Onderhoudsfase: vanaf dag 6, neem 1 serving per dag

Reviews

Andere producten in dezelfde categorie