Performance Energy Cake Bekijk groter

Performance Energy Cake

Nieuw product

Lekker energie cake, een onmisbaar supplement voor de nutritionele voorbereiding voor endurance workouts.

Meer details

€ 10,90

Meer informatie

Gebruiksadvies: Giet de hele pot (400g) in 200ml koud water. Meng goed en giet het in een pan. Bak in een conventionele oven gedurende 15 minuten bij 180°C.

Voordelen: 
> 3 essentiële nutriënten 
> Onderhoudt de hydratatie 
> 4 elektrolyten 
> Hoog energetisch 
> Goed verteerbaar 

Energy cake is een onmisbaar supplement voor de nutritionele voorbereiding voor endurance workouts. Het is goed verteerbaar en voorziet atleten van de koolhydraten die nodig zijn voor prestaties over lange afstanden. 
Speciaal ontwikkeld door Performance Sports Nutrition, is de Energy Cake een ideaal ontbijt op de dag van een belangrijk event. Dankzij de goede verteerbaarheid kan het tot 1 uur voor de start geconsumeerd worden, en de nodige energie leveren voor de prestatie. Omdat het gemakkelijk mee te nemen is, is het perfect geschikt om te gebruiken als energie boost tijdens een training. 

Energy Cake combineert een ideale verhouding van drie macronutriënten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Ze bezorgen endurance atleten de energie die ze nodig hebben om presteren tijdens intensieve inspanningen over lange afstanden. De verschillende soorten suiker levert energie op korte, middellange en lange termijn. 
Isomaltulose is een complexe suiker, gewonnen uit honing en rietsuiker, die langzaam doordringt in de spiercellen zonder het uitlokken van een glycemische piek. Het maakt stabiele en constante energie gedurende de training mogelijk. 
Eiwitten spelen, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, ook een rol in spierkracht en zijn betrokken bij de middellange en lange termijn. 
Kwalitatieve vetten hebben een effect op zeer langdurige activiteiten. 
Calcium, magnesium, kalium en natrium zijn essentiële elektrolyten. Ze laten een goed onderhoud van de spiercontracties toe, alsook een goed niveau van hydratatie voor aanhoudende trainingen.

Reviews

Andere producten in dezelfde categorie