Aanbieding! Performance Hydra 5 Perfect + Bekijk groter

Performance Hydra 5 Perfect +

Nieuw product

Bij atleten is de vochtinname van cruciaal belang voor het goed functioneren van het lichaam. Hydratatie speelt een essentiële rol bij de regeling van de lichaamstemperatuur en staat spiercontractie toe. 

Meer details

€ 17,50

Meer informatie

Voordelen: 
> 5 elektrolyten 
> 3 soorten koolhydraten 
> Onderhoudt een goede cellulaire hydratatie 

Rehydratie moet snel en effectief gebeuren. Performance Sports Nutrition heeft deze hyper-hydraterende drank, met essentiële ingrediënten zoals suikers en elektrolyten, ontwikkeld. Deze nutriënten, genomen in de juiste hoeveelheden, helpen vloeistoffen beter door de maag naar de darmen te passeren, waar ze geabsorbeerd worden. 

Bij atleten is de vochtinname van cruciaal belang voor het goed functioneren van het lichaam. Hydratatie speelt een essentiële rol bij de regeling van de lichaamstemperatuur en staat spiercontractie toe. Tijdens het trainen produceren de spieren warmte en veroorzaken zo een stijging in de lichaamstemperatuur. Om deze temperatuur te regelen, zal de atleet beginnen te zweten en zo veel nutriënten verliezen. Natrium is het voornaamste mineraal dat verloren gaat door transpiratie. Het is belangrijk dit te vervangen, want het maakt een goede hydratatie mogelijk en stimuleert de absorptie van koolhydraten en water. 

Koolhydraten: maltodextrine, dextrose en fructose 
De combinatie van deze 3 koolhydraten, van verschillende bronnen, levert een energievoorraad op korte, middellange en lange termijn. Ze maken het mogelijk om de glycogeenreserves te behouden om verder te kunnen trainen in optimale condities. 

Elektrolyten: magnesium, calcium, kalium, natrium 
Dit zijn de voornaamste nutriënten die de spierprestatie kunnen verbeteren en krampen kunnen bestrijden. Deze 4 elektrolyten zijn actief bij spiercontracties en het behouden van een gezonde hydratatie.

Om een hoog niveau van atletische prestatie te kunnen behouden, is het belangrijk om goed gehydrateerd te zijn. Uitdroging van slechts 1% van de lichaamsmassa kan fysieke en mentale prestaties al verminderen met 10%. Als je zweet, verliest je lichaam niet enkel water maar ook mineralen.


Gebruiksadvies: Meng 45g (1 scoop) poeder met 500ml water.

Reviews

Andere producten in dezelfde categorie