Mutant Whey Bekijk groter

Mutant Whey

Nieuw product

Bij Mutant Whey gaat het erom keiharde spiermassa aan te komen, efficiënter dan andere wheyproteïnen. Een formule als die van Mutant Whey heb je nog nooit in je leven gehad!

Meer details

€ 54,99

Meer informatie

Mutant Whey PVL

Aanbevolen gebruik Mutant Whey:
Mix per dosering 2 scoops met 250 ml water of melk.


Kenmerken Mutant Whey:
-Spieropbouwende 5-stage whey proteïne
-DCC™ voor onmiddellijk merkbaar resultaat
-Nitroserum™ ’s werelds meest spieropbouwende whey
-Activeert mTOR en de proteïnesynthese
-44g whey proteïnen per serving
-Meer dan 17g BCAAs & Glutamine per serving
-Verslavende smaak

Inderdaad, whey proteïnen helpen je spiermassa te vergroten – maar Mutant Whey doet dit veel sneller en beter.
Een unieke 5-stage whey proteïne die zorgt voor direct merkbare spiergroei en de stikstofretentie verhoogt.

De Wetenschap achter Mutant Whey;
De nieuwe Mutant Whey werd ontwikkeld na 28 maanden van intensief onderzoek. Het is ’s werelds eerste proteïne die gebruik maakt van speciaal geselecteerde proteïnen. Iedere aanwezige proteïnefractie in deze 5-stage whey proteïne heeft zijn eigen unieke aminozuurafgifte rekening houdende met het aantal proteïnereceptoren in je verteringsstelsel. Dit betekent een 100% opname van de whey proteïnen. Elk van de 5 whey proteïne bronnen zijn rijk aan spieropbouwende BCAAs en Glutamine om spierherstel te bevorderen.

Bij Mutant Whey gaat het erom keiharde spiermassa aan te komen, efficiënter dan andere wheyproteïnen. Een formule als die van Mutant Whey heb je nog nooit in je leven gehad!

Nitroserum™: [Uniek membraangefilterd wheyproteïnen concentraat/fosfolipiden complex]. De nieuwe “Diamond Standard” van de wheyproteïnen, omdat Nitroserum een vorm van whey is die zorgt voor meer spiergroei, spierbehoud en groeihormoonrespons. Inderdaad, whey isolaten zijn snel, maar niet alle proteïnen kunnen tegelijkertijd opgenomen worden door de proteïnenreceptoren in de spieren. Nitroserum™ wordt geleidelijk aan opgenomen, wat zorgt voor een constante aanvoer van aminozuren in de spieren. Het bevat tevens natuurlijke fosfolipiden en grotere hoeveelheden colostrale groeifactoren (IGF-1 en IGF-2), die zorgen voor meer groeihormoonactiviteit, waardoor je deze whey als het ware voelt je spieren groter en sterker maken.

Micro Gefilterde Whey Proteine: dit zijn de traditionele “Gold Standard” in wheyproteïnen; snel opneembaar en lactosebeperkt. Bevat meer immunoglobulines dan whey isolaten, waardoor ze meer immuunbeschermende eigenschappen hebben.

Whey Proteine Isolaat: Sneller opneembare WPI met het minste koolhydraten. Met 97% proteïnen is dit de hoogste proteïnebron van whey, met de 2de hoogste onmiddellijke stikstofretentie, en quasi lactosevrij.

Actinos®: Gehydroliseerd wheyproteïnen bioactieve peptiden isolaat; Gepatenteerde wheypeptiden die snel opnemen en de synthese van NO stimuleren met meer dan 950%, waardoor de bloedvoer en de pomp in de spieren toeneemt, en dus meer BCAA’s aflevert om de spieren sneller te herstellen.

Gehydroliseerd Whey Proteine Isolaat: [Bevat natuurlijke voorkomende kritische bioactieve componenten zoals di-, tri- en oligopeptiden, beta-lactoglobuline, alfa-lactalbumine, serumalbumine en immunoglobulines]; Dit is de nieuwe “Platinum Standard”, zelfs sneller opneembaar dan normale whey isolaat - #1 voor stikstofretentie.

Dispersie gecontroleerd complex; Complex van 4 voedingsvezels die helpen om de aminozuuropname te verbeteren door voor elke proteïnereceptor in de spieren voldoende tijd vrij te maken om elke wheyfractie volledig op te nemen. Hierdoor ervaar je een onmiddellijk merkbare toename in spiermassa.

100% Kwaliteit – verder dan GMP (Goede Productie Praktijken)
Mutant Whey wordt geproduceerd in onze federaal geïnspecteerde GMP gelicentieerde faciliteit in Canada. Het GMP protocol wordt gebruikt in voeding, de farmaceutische en medische industrie. Dit garandeert de beste kwaliteit, zuiverheid en veiligheid in iedere batch Mutant Whey.

Ingrediëntenlijst

NitroSerum™ (uniek membraangefilterd wheyproteïnen concentraat/fosfolipiden complex), micro gefilterde wheyproteïnen concentraten, koud verwerkt wheyproteïnen isolaat, ActiNOS® gehydrolyseerd wheyproteïnen bioactieve peptiden isolaat, gehydrolyseerd wheyproteïnen isolaat, dispersie gecontroleerd complex (inuline, xanthaangom, havermout & sojaboon poeders), glutamine peptiden (van gehydrolyseerde tarweproteïnen), natuurlijke en kunstmatige Smaakstoffen, voedingszuur: kaliumcitraat,  zoetstoffen (acesulfaam-K en sucralose), sojalecithine

Reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Andere producten in dezelfde categorie