Premium Pure Whey Performance

Nieuw product

Premium Pure Whey is het perfecte product voor het leveren van kwalitatieve eiwitten aan sporters en mensen met een actieve levensstijl.

Meer details

€ 33,90

Meer informatie

Premium Pure Whey
Wanneer we aan sport doen, worden onze spieren belast en zal er (afhankelijk van de intensiteit van sportbeoefening) spierschade optreden. Vrijwel onmiddelijk na de training zal ons lichaam deze spierschade beginnen te herstellen. Om dit herstel efficiënt te maken, moeten er voldoende bouwstenen (eiwitten, aminozuren) in ons lichaam voorhanden zijn. Premium Pure Whey is een supplement dat werd ontwikkeld om dit herstelproces te ondersteunen. Wanneer we na de training Premium Pure Whey gebruiken, wordt het lichaam namelijk op een snelle en efficiënte wijze van eiwitten met een goed aminozuurprofiel voorzien. De essentiële aminozuren die in de formule van Pure Whey zitten, kan ons lichaam zelf niet aanmaken en moeten dus via de voeding of supplementen opgenomen worden. Premium Pure Whey bevat daarnaast een hoge dosis glutamine en BCAA’s en is een supplement dat zal bijdragen tot de instandhouding én groei van de spiermassa.
De hoogwaardige wei-eiwitten gebruikt in Premium Pure Whey worden door middel van cross-flow microfiltratie gefilterd. Hierdoor zijn ongewenste componenten zoals vet grotendeels verwijderd maar blijven andere unieke fracties bewaard in de grondstof.
Één shake bevat gemiddeld 23g eiwitten, zeer weinig koolhydraten en zeer weinig vetten. Ook is de shake zeer gemakkelijk te mengen met zowel melk als water, en geeft het geen opgeblazen gevoel na het drinken!
Premium Pure Whey is tevens een perfecte bondgenooit bij het volgen van een proteïne dieet.
Premium Pure Whey is also a perfect ally in a protein diet. 

Nutritional Values pure whey

Reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Andere producten in dezelfde categorie