SynTech Lean Muscle Stack Bekijk groter

SynTech Lean Muscle Stack

Nieuw product

Voordeelpack SynTech Lean Muscle Stack.
Speciaal samengesteld voor droge spiermassa, uithouding, versneld herstel en meer kracht 

Meer details

€ 96,90

Meer informatie

Aanbevolen gebruik:

Op Trainingsdagen:
Neem 1 serving (= 5 caps) SynNOvator Beta+ bij het opstaan en 1 serving (= 5 caps) 20 minuten vóór de training.
Neem 1 serving (= 50g) SynChronize onmiddellijk na de training en 1 serving (= 50g) tussen de maaltijden.
 
Op Rustdagen:
Neem 1 serving (= 5 caps) SynNOvator Beta+ bij het opstaan en 1 serving (= 5 caps) vóór de lunch of avondeten.
Neem 1 serving (= 50g) SynChronize in de voormiddag tussen de maaltijden en 1 serving (= 50g) in de namiddag tussen de maaltijden.

Lean Muscle Stack is de supplementencombinatie, speciaal samengesteld voor droge spiermassa, uithouding, versneld herstel en meer kracht. Lean Muscle Stack is de ideale stack voor droge spiermassa & definitie, en voor atleten uit verschillende sportdisciplines. De stack bestaat uit:

  • SynChronize is één van de meest effectieve ”New Generation All-in-One” formules beschikbaar op de markt. SynTech™ stelde het product met uitsluitend de beste ingrediënten die elkaars werking synergetisch ondersteunen samen. SynChronize is een uitgekiende combinatie van whey proteïnen, een strategische hoeveelheid koolhydraten en synergetisch samenwerkende spierversterkers. SynChronize is een essentieel supplement voor iedere moderne atleet: twee shakes per dag leveren alle onmisbare ingrediënten ter ondersteuning van de aanmaak van droge spiermassa, van een versneld herstel, een betere uithouding en meer kracht!

 

  • SynNOvator Beta+ is door zijn specifieke samenstelling een ideaal supplement voor zowel duur- als krachtsporters. De combinatie van Arginine AKG, Citrulline Malaat en Beta-Alanine zorgt bij duursporters voor een minder snelle verzuring en een verbeterd uithoudingsvermogen. Ook de explosieve kracht en piekkracht op het einde van een langdurige inspanning worden positief beïnvloed, evenals een toename in trainingscapaciteit en energie. De krachtsporter zal een betere pomp, sneller herstel, betere doorbloeding naar de spieren en een verbeterd spieruithoudingsvermogen ervaren, evenals een toename in vetvrije spiermassa.

Reviews

Andere producten in dezelfde categorie