SynTech Ultimate Mass Stack Bekijk groter

SynTech Ultimate Mass Stack

Nieuw product

Als snelle toename van spiermassa, kracht en gewicht je doel is, dan biedt SynTech™ Ultimate Mass Stack het antwoord!

Meer details

€ 154,90

Meer informatie

Aanbevolen gebruik:

Op Trainingsdagen:

Neem 1 serving (= 20g) SynTsize Pump 20 minuten vóór de training.
Neem 1 serving (= 125g) SynTsize Mass onmiddellijk na de training en 1 serving (= 125g) tussen de maaltijden.
Neem 1 serving (= 3 caps) SynTest PM vóór het slapen gaan. 
 
Op Rustdagen:
Neem 1 serving (=125g) SynTsize Mass in de voormiddag tussen de maaltijden én 1 serving (= 125g) in de namiddag tussen de maaltijden.
Neem 1 serving (= 3 caps) SynTest PM vóór het slapen gaan.


Als snelle toename van spiermassa, kracht en gewicht je doel is, dan biedt SynTech™ Ultimate Mass Stack het antwoord! Deze stack combineert feilloos verschillende voedingssupplementen tot een uiterst efficiënt middel voor snelle winst van spiermassa. Die drie supplementen uit deze combinatie ondersteunen op een synergetische manier elkaars werking en is de ultieme stack voor atleten met een snel metabolisme en de hardgainers. De Ultimate Mass Stack bestaat uit de volgende producten:

  • SynTsize Mass is een innovatieve kwaliteitsgainer die de juiste hoeveelheid proteïnen bevat, met daaraan wetenschappelijk bewezen spierversterkers toegevoegd (in de optimale werkzame doseringen). SynTsize Mass is niet alleen superefficiënt, het smaakt ook nog uiterst lekker. Het geeft geen vervelende nasmaak, ondanks dat het een complex mengsel is van verschillende krachtige ingrediënten! De Ultimate Mass Stack bevat 4,6kg SynTsize Mass.
 
  • SynTsize Pump is een pre-workout product van de allernieuwste generatie die zorgt voor een duidelijke verhoging van de explosieve kracht, een groter spiervolume, een optimale ATP-productie en het ondersteunt een sneller herstel.SynTsize Pump geeft je een ongelofelijke spierpomp en draagt bij tot een hogere trainingscapaciteit en spieropbouw.
SynTsize Pump zorgt voor een grotere NO productie wat resulteert in een snellere doorbloeding, een verhoogde bloedcirculatie van en naar de werkende spieren, een verbeterd zuurstoftransport en aldus een optimale aanvoer van voedingsstoffen en hormonen naar de spieren.
 
  • SynTest PM is een natuurlijke testbooster met een synergetische formulering van plantenextracten, mineralen en vitamine B6. SynTest PM ondersteunt verschillende biologische processen die van groot belang zijn bij de sportbeoefening, het herstel en de aanmaak van droge spiermassa.
 
De voordelen van SynTest PM:
 
  • Ondersteunen van de natuurlijke testosteronproductie
  • Versneld herstel na harde training en verminderen van spierkrampen
  • Meer kracht en snellere spiergroei 
  • Verbeteren van het uithoudingsvermogen
  • Ondersteunen van een goede nachtrust

Reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Andere producten in dezelfde categorie