First Class Elektrolyte Agrum

32.0059.97

First Class ELYTE is de ideale sportdrank. ELYTE zorgt voor snelle hydratatie, continue energie en vult direct weer aan wat je uitzweet.

 

Wissen

Beschrijving

E’LYTE is een natuurlijk product, geproduceerd uit maïszetmeel en mineralen. Door zijn unieke koolhydraat structuur heeft E’LYTE een aantal bijzondere eigenschappen die ervoor zorg dragen dat de energie opname efficiënt en effectief door het lichaam gebeurt. De opname in de spiercellen gebeurd sneller en het passeert de maag veel vlugger dan traditionele producten bestaande uit dextrose of maltodextrine.

E’LYTE kunt u het beste tijdens en na een training of wedstrijd gebruiken. U vult dan niet alleen uw glycogeenvoorraden weer snel aan maar u voorziet uw lichaam ook van de noodzakelijke mineralen, natrium, calcium, magnesium en kalium, die u tijdens het zweten verliest en die, als u er teveel van verliest, voor spierkrampen kunnen zorgen.
Als uw trainingen of wedstrijden langer dan 40 minuten duren heeft uw lichaam behoefte aan water met koolhydraten (brandstof).

Gebruik: voor, tijdens en na de wedstrijd of training 40gr oplossen in 500ml water
Smaak: Agrum

Geweldige glycogeen opbouwer
Juiste verhouding van mineralen
Zeer snelle opname
Voorkomt prestatievermindering

First Class ELYTE is de ideale sportdrank. ELYTE zorgt voor snelle hydratatie, continue energie en vult direct weer aan wat je uitzweet. ELYTE s zo gemaakt dat het makkelijk te drinken is op die momenten dat het er op aan komt. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ELYTE net zo licht op de maag is als water, terwijl een isotone drank met meer simpele suikers zwaarder werd bevonden ondanks het feit dat het een minder geconcentreerde oplossing was.

ELYTE  bestrijdt vochtverlies met koolhydraten en electrolyten en vult daarbij alle mogelijke tekorten aan !

First Class ELYTE poeder is vlot mengbaar met water en heeft de eigenschap om je vochtbalans bij inspanningen op middellange en lange termijn op peil te houden.

Waarom Elyte Gebruiken
Atleten die langdurig sporten zullen veel zweten, daardoor moet men oppassen dat ze niet uitgedroogd raken. Door het vele verlies van vocht gaat het prestatievermogen achteruit,bij het gebruik van ELYTE Bij langere inspanningen of in warme condities waarbij men veel zweet, vult men best vocht aan met deze sportdrank op basis van koolhydraten en mineralen (electrolyten). Electolyten zijn minerale zouten die men aantreft in het bloedplasma. Kalium, natrium en chloride zijn de 3 voornaamste electrolyten die bij het zweten verloren gaan.

ELYTE bevat een speciale blend van koolhydraten die ervoor zorgen dat een snelle levering van energie volgt, die zorgt dat de glycogeenreserves van het lichaam gespaard worden en de bloedglucosespiegel op peil blijft

Houdt je vochtbalans in evenwicht.
Voorkomt prestatievermindering
waardoor je langer kan trainen
Perfecte en smakelijke dorstlesser
Bevat uitgekiende electrolyten

Customer Reviews

Based on 15 reviews
100%
(15)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
B.V.
drink

Lekker en topblending.
Blij dat ik deze terug kan bestellen. Was een paar maand niet meer verkrijgbaar.
Dank voor het mailtje. En voor de serieuze sporters kopen!

F
F.M.
Energie drank dat je moet hebben.

Zeer lekker van smaak en een goedkope sportdrank. Levering was ook redelijk snel.

J
J.D.
Goed

Goed voor mijn duursport, fietsen en lopen.
Zorgt voor minder uitdroging en krampen.

L
L.
beste keuze

Enorme kracht verhoging en keiharde spieren.
De beste creatine voor een prikje

P
P.C.
topproduct

De beste creatine

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.