First-Class Nutrition Get Lean – Starters pack

61.00

Heb jij last van overtollige kilo’s, merk je dat afslanken niet zo eenvoudig is?
Gun jezelf een goed gevoel en start vandaag nog met afslanken met dit Voordeel pakket.
In het pak: Pro 88 Day & Night 800gr (smaak naar keuze) – Red stack burner – Cooking spray

Beschrijving

Het opstarten van een onderbouwd stappenplan geeft je reeds vanaf de eerste maand een resultaat dat je motiveert om een blijvende omslag te maken in je leven, en zonder bijwerkingen je lichaam blijvend te ondersteunen op het gebied van afslanken en gezondheid.

Juiste supplementatie zal je lichaam in staat stellen zich aan te passen aan de verhoogde activiteit, zonder de bijbehorende calorieën.

Eiwitdiëeten hebben hun werking reeds bewezen, maar vaak is het uitschakelen vaste voeding nefast voor het resultaat op lange termijn. Wij geloven daarom in een combinatie waarin je een aantal maaltijden vervangt door eiwitshakes die een mix van snelle en trage eiwitten bevatten, maar om de weerslag na het dieet niet te groot te laten zijn is ook het vasthouden aan vaste maar gezonde eiwitrijke en koolhydraat arme voeding belangrijk.


Pro 88 Day & Night is een top of the range eiwit product dat een mix van eiwittenbevat om een 8 uur durende afgifte te garanderen. Deze shake kan elke maaltijd vervangen indien gewenst, of slechts een aantal maaltijden per dag. Pro 88 Day & Night bevat: Whey protein concentraat, Milk protein isolaat, Calcium caseinaat, egg albumin, whey protein isolaat en whey protein concentraat hydrolisaat! Deze samenstelling kan werkelijk het verschil maken en is basis bij het afslanken of voeden van de spieren!

Naast Pro 88 is het ook belangrijk om je lichaam te voorzien van een goede vetverbrander, die je doel gaat ondersteunen en boosten. First Class Nutrition kiest ervoor om bij het starterspakket Red stack burner toe te voegen. 
Wanneer je start met afslanken heb je vooral behoefte aan de onderdrukking van je hongergevoel en een versnelling van je vetverbranding gezien je bij de start graag zo snel mogelijk een verschil in kilo’s ziet! Dat is de reden waarom we voor de Red stack burner hebben gekozen. Ook merken vele mensen dat, bij een streng dieet, ze zich niet meer kunnen concentreren gezien hun lichaam snakt naar koolhydraten. Bij Red stack garanderen wij dat je een totaal andere ervaring zal beleven!

Tot slot begint een six pack/strak lichaam nog altijd in de keuken. Één van de in onze beleving meest voorkomende fouten is dat mensen wel “gezonde” gerechten klaarmaken, maar dat ze daarvoor veel te veel boter en olie gebruiken! Een klontje boter of een scheut olijfolie brengt echter al snel 100 Kcal met zich mee, zonder dat je dit goed en wel beseft! First Class Nutrition biedt met de diet cooking spray de ideale oplossing aan! Met de cooking spray gaat u uw vlees kunnen bakken met slechts 2 extra Kcal in de pan! Naast de pan invetten om vlees te bakken en braden kan de cooking spray ook perfect gebruikt worden bij het koken van pasta, als dressing op een salade, bij het invetten van ovenschotels,… . De basis van de cooking spray is canola oil of koolzaadolie, dit maakt dat de spray vrij smaakloos is waardoor je de pure smaak van het eten terug leert kennen!

Met dit starters pakket ga je alvast een goede basis hebben om op het einde van de Get lean reeks een mooi resultaat te boeken! Het is noodzakelijk om deze stap NIET over te slaan gezien je hier je eetpatroon mee zal doen omslaan.

Optimaal resultaat:
Stel niet zomaar wat leuke producten samen, elk pakket heeft zijn specifieke samenstelling en resultaten. Om een optimaal resultaat te bekomen raden wij u aan om te beginnen met dit startpakket alvorens over te gaan naar de andere pakketten.
De opéénvolging van de pakketten geven je het beste blijvende resultaat. 
⇒ Volg dit schema gedurende 60 dagen, volg dan pas op met het pakket lean gainer follow up 1.

Gebruik:
Pro 88 Day & Night: Meng 2 à 3 X per dag 30 gram (1 schepje) met 400 ml melk of water. Gebruik ter vervanging van een maaltijd of een tussendoortje.
Cooking spray: Spray vanop een afstand van +- 10 cm in de pan, wok,… ter vervanging van boter en olie.
Red stack:  Neem 1 capsule ‘s ochtends en 1 capsule ‘s avonds.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.